Over ons

Wie we zijn

GTGlas is in 2008 begonnen aan de vraag van bedrijven en particulieren te voldoen met het repareren van bekraste en ontsierde ruiten door krassen en aanslag.Met dit systeem bieden wij u de perfecte oplossing voor glasrenovatie / glasreparatie die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Ons doel

Ons doel is om u geld te besparen en het milieu.Al onze medewerkers zijn niet alleen zeer bedreven,maar zijn tevens ook zeer goed geïnformeerd wat betreft de glashandel. Hierdoor zijn onze medewerkers in staat u de goedkoopste en snelste oplossing te bieden.Een eventuele vervanging van het glas wordt dan ook altijd meegenomen in het proces.Gemiddeld besparen onze klanten 50-70% op de vervanging's kosten en we zullen dit in de toekomst proberen te verbeteren.

Onze klanten

Ons groeiende klantenbestand bestaat uit: bouwbedrijven, schilders, glasgroothandels, doe het zelvers,schoonmaakbedrijven, verzekeringsmaatschappijen,detailhandel, schilders, glaszetters, particulieren, vastgoed onderhoud, overheidsinstellingen, scheepswerven, enz.

Waarom GTGlas

Onze glaspolijst en onderhouds-service in combinatie met de ontwikkelde methodes waarborgen een snel en effectief glasrenovatie/reparatie proces.in de afgelopen jaren hebben we een reputatie opgebouwd van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en waar voor uw geld.alle processen zijn volledig gegarandeerd en wij bieden een hoge kwaliteit reparatie.

Powered By OpenCart
Falk Service © 2022